banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SAMSUN'DAN GELDİ UĞUR GÖZ'DE ŞİFAYA KAVUŞTU
 Şeker hastalığı ve göz tansiyonu hastalıklarından bir gözünü kaybeden, diğer gözünü de kaybetmek üzere olan hasta tedavi için Kahramanmaraş'ımıza Uğur Göz Hastanesine geldi.

Bugüne kadar birçok başarılı ameliyatını duyduğumuz Op.Dr.Uğur Toka tarafından yapılan ameliyat ile kör olmaktan kurtuldu.

Daha ameliyat sonrası ilk gün şifaya kavuşan Ahmet Derya Genç '' 4 yıldır göz problemi yaşıyorum sağ gözümü kaybettim sol gözümde de birkaç aydır tedaviye cevap vermeyen göz tansiyonu yüksekliği mevcut. Gün gün görmem azalıyordu bu gözümün de kör olmasından çok korkuyordum. Birçok şehirde birçok farklı hastanede tedaviler uygulanmasına rağmen hastalığımın ilerlemesi durdurulamadı. K.Maraş'ta iyi bir göz hastanesi olduğunu duymuştum son bir ümit buraya geldim. Doktoruma güvendim aynı gün ameliyat oldum daha ilk günden çok iyiyim , sanki dünyaya yeni geldim emeği geçen herkesten Allah razı olsun'' dedi

TOKA; “TECRÜBELİ BİR HASTANEYİZ”

Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr. Uğur Toka yaptığı açıklamada ''Hastamızın gözünde, yapısal bir anormallik sebebi ile ilaç tedavisine cevap vermesi mümkün olmayan Habis Glokom dediğimiz durum mevcut idi . Bu çok nadir görülen ve acilen tedavi edilmediği takdirde kesin körlükle sonuçlanan bir hastalık. Çok ciddi ve riskli bir ameliyat olduğu için hasta için de yapacak olan hekim için de zor bir karardır. Fakat biz bu tip yüksek riskli vakalar açısından çok tecrübeli bir hastane olduğumuz için tereddüt etmeden ameliyat kararı verdik, ameliyatımız çok başarılı geçti ve daha ilk günden hastamızın gözündeki körlük riski ortadan kalktığı gibi görmesi de arttı. Her hastamızın iyi olmasını elbette ki çok isteriz ama böyle tek gözlü ve kısa zamanda kör olması kaçınılmaz olan bir hastamızın şifaya kavuşması bizi de çok mutlu etti'' diye konuştu. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol