banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

REKTÖR CAN, TÜRKİYE SAĞLIK-İŞ SENDİKASI ÜYELERİNİ AĞIRLADI
 

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası üyeleri, sağlık işçilerinin karşılaştığı sıkıntıları Rektör Can’a aktararak 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kadroya geçirilen personelin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik taleplerini ilettiler.

Gecesini gündüzüne katarak büyük fedakârlıklarla sağlık hizmeti veren bütün sağlık emekçilerinin her türlü takdiri hak ettiğini belirten Rektör Can, “Doğru ekip ve ekipmanı bir araya getirirseniz başarıya ulaşırsınız. Sağlık işçileri, sağlık hizmetinin sorunsuz bir şekilde yürümesi için gereken fiziki ortamın sürdürülebilir olmasında önemli bir misyona sahipler. Sağlık işçilerinin emeklerinin karşılığını almaları noktasında üniversite olarak yasal mevzuat çerçevesinde gereken çalışmaları yürütüyoruz. Kurumumuzun bütün çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi için üst yönetici ve makamlarla da diyalog içerisindeyiz.” diye konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol