banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SULAR VATAN HASTANESİ'NDEN BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Üroloji Uzmanı Mustafa Eren; Bu durumda olan birçok çocuk hasta ailesi il dışına gitme gereksinimi duyuyor. Aslında bu ameliyatın dünyada ve Türkiye’de de birçok yerde yapıldığı gibi Kahramanmaraş özel sular vatan hastanesinde de yapıldığını belirtmek istiyorum bu anlamda hiç kimsenin il dışına gitmesine gerek yok biz hastanemiz bünyesinde çocuk hastalara böbrek taşı ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

TAŞ ÜROLOJİNİN İŞİDİR

Eren; Bu arada özellikle belirtmek istiyorum hastaların çoğu yanlışlıkla nevroloji kliniğine gidiyor taş ürolojinin işidir yani bizim branşımızdır takibini de tedavisini de biz yapıyoruz bunu özellikle belirtiyorum çünkü Kahramanmaraş’ta nevroloji arıyorlar nevroloji uzmanları medikal anlamda da cerrahi anlamda da tedavi yapamazlar.

BİRÇOK HASTANE DOLAŞTIK

"2,5 yaşındaki Hüseyin Emre Bağcı'nın babası ise birçok hastane dolaştık ama çok şükür Mustafa Eren hocam oğlumu başarılı bir operasyonun sonunda sağlığına kavuşturdu Üroloji Uzmanı Mustafa Eren hocama ve Özel Sular Vatan Hastanesi'ne çok teşekkür ediyorum dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol