Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO KOLEJİ ÖĞRENCİSİNİN TOEFL BAŞARISI
 Topçuoğlu, sınavda elde ettiği yaş grubu başarısı ile ABD’deki Philadelphia- Drexel, California, Pepperdine, New York ve Fordam Üniversitelerigibi üniversitelerden burs ve eğitim teklifleri içeren davet mektupları aldı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, yaptığı açıklamada, öğrencilerini lise 10. sınıftan itibaren uluslararası geçerliği olan TOEFL sınavına yönlendirdiklerini, böylece üniversite öncesi alınan başarılı derecelerle öğrencilerin hazırlık sınıflarını atlayabildiklerini belirtti.

Okulun aynı zamanda bölgedeki TOEFL sınav merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Köylüoğlu, İngilizce eğitiminde anasınıfından liseye DynEd interaktif İngilizce dil eğitim sitemi ile oluşturulan altyapının yabancı öğretmen kadrosuyla da destekleyerek büyük ilerleme sağladıklarını kaydetti.

Üniversiteye girişte hazırlık sınıflarını geçen öğrenci sayılarının her yıl arttığının altını çizen Köylüoğlu, geçtiğimiz yıl iki yıl geçerliliği olan ve üniversitelerin dilde referans gördükleri TOEFL’ a giren öğrencilerinin de başarılı sonuçlar elde ettiğini sözlerine ekledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol