Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ KADROSUNU BÜYÜTÜYOR

 Beslenme ve Diyet Uzmanı Gülen Mavi’nin görev yaptığı Beslenme ve Diyetetik Bölümünde, Güler Ezgi Öğüt de göreve başladı.

 Beslenme ve Diyet Uzmanı Güler Ezgi Öğüt,1992 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. 2010 – 2014 yılında Ege Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ndenonur belgesiyle mezun oldu.

 Öğüt, İzmir’de Bayraklı ve Buca Sağlık Bakanlığı Obezite Birimleri ile Buca Kadın Doğum Hastanesi’nde, Ege ÜniversitesiGenel Cerrahi ve Organ Nakli Merkezi, Diyaliz Merkezi, Nefroloji, Onkoloji, Endokrinoloji ve İç Hastalıkları, Gastroenteroloji, Nöroloji, Kardiyoloji ve Çocuk Hastanesi’nde staj yaptı.

 Diyetisyen Öğüt, Ege Diyabet Günleri Kursu, Ege Endokrinoloji ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi (2012), Başkent Üniversitesi 3. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Kardiyoloji Diyetisyenliği Kursu (2013), Hastalıklarda Diyet Tedavisinin Klinik Uygulamalara Yansıması Sempozyumu, Ege Üniversitesi ve Bornova Belediyesi 1. Engelliliği Anlamak Sempozyumu (2012) konulu kurslara katıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol