banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖKSÜZ; “SAĞLIKTA ÇOK İYİYİZ”
 Bilindiği üzere, Sağlık Camiasında kurumlar, Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği adı altında hizmet verirken, son çıkan kararname ile bu üç kurum birleşmiş, tek çatı altında Sağlık Müdürlüğü adı altında hizmeti vermeye başlamıştı.

Sağlık Müdürü Dr. Ali Nuri Öksüz’e hayırlı olsun dilek ve temennisi ile ziyarette bulunduğumuzda, yapılanma ve camia ile ilgili bilgiler verirken, yapılanma noktasında arkadaşları ve elbirliği ile bitirdiklerini belirtirken, camiadaki yaklaşık 15 bin sağlık çalışanı ile kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaç ve hedef eylediklerine vurgu yaptı, sorumuz üzerine; “Şehir Hastanesindeki yatak sayısını artırmayı, bin’e çıkartmayı planlıyoruz. Ve yeni bölümler de eklenmek kaydıyla, kadın doğum bölümü gibi” derken, iyimser tutumu ve kararlılığı gözden kaçmadı.

TRABZON BULVARINDAKİ 2 BİN DÖNÜMLÜK ALAN..

“Yörük Selim Ek Binası bitişiğindeki, eski devlete hastanesi arsası ve Trabzon Bulvarı üzerindeki eski SSK ve Yenişehir Hastanelerinin yıkılması ile arsaya dönüşen alan ile ilgili ne gibi düşünceniz var?” şeklindeki sorumuza Sağlık Müdürü Dr. Ali Nuri Öksüz şu cevabı verdi; “Trabzon Bulvarı üzerindeki alan yaklaşık 6 bin metrekare. Bu alanın 2.040 metrekaresi bize ait, sanıyorum kalanı da Milli Emlak Müdürlüğünün. Burası için henüz bir tasarrufumuz, projemiz yok. İlerleyen günlerde değerlendirilir. Eski devlet hastanesi arsası ile de proje çalışmalarımız sürüyor”

Sağlık hizmet kalitesinin artması için kurmayları ile birlikte sık sık istişareler ettiklerine işaret eden Öksüz, sağlıkta hizmet ve memnuniyet başarısında birçok il’den ileri olduklarını ve artan nüfusla birlikte yatak sayısı ve yeni projelerle sağlıkta çağ atlamayı umduklarını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol