banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MUSTAFA POYRAZ’IN OĞLUNA POMPALI SALDIRI
 Dulkadiroğlu İlçesi, Şeyh Adil Mahallesi 11. Sokak üzerinde bulunan Erdem Poyraz’a ait eczanede meydana geldi. İddiaya göre, daha önce Erdem Poyraz’ın eczanesinde çalıştığı Erkan D. Sabah saatlerinde Poyraz’ın iş yerine geldi. Bir süre konuşan ikili daha sonra henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Erkan D. Kutu içerisinde yanında getirdiği pompalı tüfek ile Poyraz’a 3 el ateş etti. Ateş edilmesi sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak yere yığılan Poyraz’ı çevrede bulunan esnaflar özel bir araçla hastaneye kaldırdı. Öte yandan zanlı Erkan D. İse olayda kullandığı silahı yakınlardaki bir çöp konteynırının içerisine atarak, olay yerinden uzaklaştı.

YAKALANDI

Polis ekiplerinin geniş çaplı yakalama operasyonu başlatması üzerine kısa süre içerisinde yakayı ele veren Erkan D. Saklandığı bir evde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlı Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Ek Hizmet Binası’nda sağlık kontrolünden geçirilerek, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

UYGUN FIRSATI KOLLAMIŞ

 Zanlı Erkan D. Olayı gerçekleştirmeden önce eczanenin karşı tarafında bulunan bir market önünde elinde bir kutu ile beklediği güvenlik kameralarınca görüntülendi. Burada birkaç dakika bekleyen zanlı, eczanede kimsenin olmadığı anda iş yerine girerek Erdem Poyraz’ın yanına gittiği görülüyor.

KENT PROTOKOLÜ HASTANEYE AKIN ETTİ

Bu arada özel bir hastaneye kaldırılan ve anında ameliyata alınan Erdem Poyraz’ın sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, olayı öğrenen kent protokolü hastaneye akın etti. Eski Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a yaşanan olaydan üzüntü duyduklarını belirte kent protokolü, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Haber; Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol