Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MEDİCANA HASTANESİNDEN AÇIKLAMA

“Hastanemizde yatarak tedavi gören habere konu A. E. isimli hasta, 18.01.2020 günü kendisine gerekli tıbbi müdahaleler gerçekleştirilmiş olmasına rağmen “ishal olduğu ancak kendisine ishal ilacının verilmediğini” söyleyerek gece boyunca bağırmış ve diğer hastaları rahatsız etmiştir. Sabah saatlerinde ise klozete tuvaletini yaptıktan sonra gaitasını tuvalete ve odanın içine dağıtarak yerlere sürmüş ve odanın içinde yere oturarak bağırmaya devam etmiştir.

 Hastaya yardım edilmek istenmesine rağmen yerinden kalkmakta direnerek kendisine tıbbi müdahale yapılmasını engelleyen hasta ile ilgili olarak hekim Dr. A. T.’ ye bilgi verilmiş, Dr. A. T. odaya geldiğinde hasta bağırmaya devam etmiş ve Dr. A. T. nin uyarıları da bir sonuç vermemiştir.

Hasta ile doktor arasında konuşma devam ederken hasta “sen bana vurdun, kafama vurdun sana bunun hesabını soracağım sana gününü göstereceğim” şeklindeki ifadelerle Dr. A. T.’yi tehdit etmiştir. Hekim odadan çıkarak durum hakkında güvenlik, hasta hizmetleri ve hemşirelik hizmetleri birimlerini durumdan bilgilendirmiştir.

Yukarıda detaylıca izah edilen olay esnasında hekimin hastaya tıp etiği dışında fiziki olarak herhangi bir müdahalesi söz konusu olmayıp, ilgili haber gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır.

Diğer yandan hastanın hastanemizde kaldığı süre boyunca hastanemizde görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik tehdit ve hakaret eylemleri nedeniyle BEYAZ KOD verilmek suretiyle ilgili yargı birimlerine ve Sağlık Bakanlığı’na ihbarda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

MEDİCANA SAĞLIK GRUBU

Tamamen gerçek dışı ve tek taraflı yapılan haberin gerçeği yansıtmadığını bildirir, işbu haberin  / paylaşımın derhal kaldırılarak yukarıda yer verilen tekzip metninin mevzuatta öngörülen şekilde yayınlanmasını talep ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol