Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MAZBATAYI ALDI, DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI
 Eczacı Odası Başkanı B. Murat Aras, Yönetim Kurulu Toplantı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, seçim neticesinde sorumluluğunun daha da arttığını söyledi.   

Yönetim Kurulunu da tebrik eden Başkan Aras: “Bugün mazbatamızı aldık ve ilk yönetim kurulu toplamızı yapacağız. Bu toplantımızda görev dağılımımızı yapacağız.

Özellikle Divan Başkanlığımızı yapan sevgili büyüğümüz Mustafa Kabalcı’ya teşekkür ediyorum. Tarafsız bir Divanlığı Başkanlığı yaptı. Seçimin huzur içerisinde sağladı.

240’a 115 oy dağılımı ile seçimi kazandık. Bu netice, kıymetli meslektaşlarımızın son iki yıl boyunca yapılan çalışmaları takdir ettiğini gösteriyor. Bu muhteşem bir netice. Ayrıca bu netice, beraberinde bana çok daha büyük bir sorumluluk tevdi etti.

Baştan beri söylediğimiz gibi Kahramanmaraş Eczacı Odası 374 eczacımızın tamamının odasıdır. Tamamını kucaklamaya ve hep birlikte çalışmaya talibiz diye söylemiştik. Aynı doğrultuda Kahramanmaraş Eczacı Odasını Türkiye’nin en başarılı ve en aktif, en çalışkan, sağlık ve ilaç politikalarında en çok sözü dinlenen bir oda haline getirmek amacıyla çıktığımız bu yolda azimle çalışmaya devam edeceğiz. Bu bizim birinci önceliğimizdir.

Oda olarak elbette yerelde yapmamız gereken bütün işleri de nizam düzen doğrultusunda yapacağız ancak Türkiye’de de alanımızla ilgili her konuda söz sahibi olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol