Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

LİMON ECZANESİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
 Megapark Hastanesi karşısına açılan Limon Eczanesi’nin açılış töreninde konuşma yapan Eczacı Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras: “Bugün mesleğimizin çok genç bir ferdi, çok sevdiğimiz arkadaşımız Furkan Karatutlu’nun eczanesinin açılışını yapmak için buradayız.

Eczaneler ve eczacılık mesleği, kamu sağlığı ve halkla iletişim açısında son derece önemlidir. Vatandaşlarımızın her gün girip çıktığı, Türkiye genelinde üç milyon kişinin eczanaleri ziyaret etmekte. Aynı zamanda gelen bütün vatandaşlara eczacılarımız sağlık danışmanı olarak, bir sağlık hizmet kervanının mensubu olarak, kamu sağlığı açısında çok önemli bir görev ifa ediyorlar. Bu açıdan eczacılık mesleği tarih boyunca en önemli mesleklerden biri olmuştur. Sağlık vazgeçilmez bir hadisedir ve devletinde üzerinde durduğu en önemli projelerden biridir. Bizlerde bunun bir paydaşı olmaktan gurur duyuyoruz.

Değerli kardeşim Furkan Karatutlu da inşallah ilimizdeki tüm hemşehrilerimize en iyi şekilde sağlık danışmanlığı ve sağlık hizmeti sunacaktır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Yeni eczanemiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından, Eczacı Odası Başkanı Murat Aras, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Ecz. Furkan Karatutlu’nun babası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Karatutlu, dualar eşliğinde açılış kurdelesini kestiler. 

Ecz. Furkan Karatutlu, açılış törenine katılan konuklarla ayrı ayrı ilgilenirken,  bu güzel gününde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol