Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KSÜ TIP, BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
 KSÜ Tıp Konferans Salonunda gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç yaptı. Konuşmasına terörün her türlüsünü kınayarak başlayan Kılıç, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize metanet, milletimize sabır, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diledi.

“Vücut gemi, akıl kaptan, ruh dümendir.” diyen Kılıç, KSÜ’yü Kahramanmaraş’ın kaptan köşkü olarak tanımladı. Üniversite Hastanesinin şehre önemli bir katkısının olduğunu vurgulayan Kılıç, “Hastanemiz, bizi ele güne muhtaç etmiyor. Biz, elhamdülillah kendi yağımızla kavruluyoruz. Kendi göbeğimizi sayenizde, Allah’ın izniyle kesebiliyoruz.” diye konuştu.

KSÜ’nün bu güne gelmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kılıç, üniversitenin fiziki yapısının iyileştirilmesi için ellerinden gelen bütün çabayı sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Kılıç, KSÜ’ye yeni binalar kazandırılması ve özellikle de öğrenci sayısının 40 bine yaklaşmasıyla önemli bir ihtiyaç haline gelen yemekhane ve kafeterya binasının yatırım planına alınması için büyük bir uğraş verdiklerinin altını çizdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise son 15 yılda Türkiye’nin tamamında olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını hatırlattı. Açılışı gerçekleştirilen yeni yoğun bakım üniteleri ve ameliyathanelerin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden Erkoç, “İnsan, eşref-i mahlûkattır. İnsana hizmet etmek, en büyük şereftir. Biz böyle görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak da bu şevk ve aşkla çalışıyoruz.” diye konuştu.

“Sağlık önemli, hassas bir konu. İnsan için en öncelikli, telafisi olmayan bir konu. Bu konuda gayretli çalışmalarından dolayı tüm hocalarımıza, tüm emeği geçenlere şehrimiz adına teşekkür ediyorum.” diyen Erkoç, üniversitenin her zaman yanında olduklarını hatırlatarak KSÜ ile yürütülen ortak çalışmalarla işbirliklerini daha da ileriye götüreceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol