Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

  KIZILAY KAN MERKEZİ’NDEN SANKO PARK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Serdar Ucuz, Sanko Park ve Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile 2014 ve 2015 yıllarında düzenlenen iki kan bağışı kampanyasında, 2 bin 533 ünite kan toplandığını belirterek, “Kampanyalar, kan bağışının yanı sıra, kan bağışı bilincinin kamuoyunda yerleşmesine önemli katkı sağlamaktadır” dedi.

Sanko Park AVM’nin kan bağışı konusunda örnek bir yaklaşım sergilediğini kaydeden Serdar Ucuz, katkılarından dolayı Sanko Park Müdürü Niyazi Büyükaksu’ya plaket takdim etti.

Büyükaksu da, kan bağışında gönüllü desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Sanko Park ailesi olarak,  Kızılay Kan Merkezi ile işbirliğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

SANKO PARK

Kent merkezinde 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M,Mars Athletic Club ( MAC) Oxxo, YKM, Fabrika, Network,  Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve Dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol