banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞLI HAYIRSEVERLERDEN KSÜ TIP’A KUVÖZ DESTEĞİ
10 adet kuvöz KSÜ Tıp Konferans Salonunda Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal, Çalık ve Erayman aileleri ile üniversite personelinin katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle Yenidoğan Yoğun Bakım Servisine teslim edildi.

Törende konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, sağlığa yapılan yatırımın, verilen desteğin en önemli yatırım ve destek olduğunun altını çizdi. Hayırsever Çalık ve Erayman ailelerine teşekkür eden Rektör Can, “Şehrimiz ve üniversitemiz arasında kurulan güçlü bağlarla bu destekler önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. Hayırseverlerimizin verdiği destekle hayata gözlerini yeni açan 10 bebeğimizin daha yaşama tutunma şansı olacak. İnşallah bu hayırla 10 ailemizin daha yüzü gülecek.” diye konuştu.

“Allah (cc) hepimize bütçemiz ölçüsünde yardım etme cömertliğini nasip eylesin.” temennisinde bulunan Rektör Can, hayırseverler Yaşar Erayman ve Işık Çalık’a teşekkür plaketi takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol