Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KAHED AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA
 Dr. Lütfi Tiyekli; "29 Mart 2019 tarihinde İzmir de yine bir "Sağlık terörü" yaşanmıştır. Biz işimizi huzur içinde yapmak istiyoruz. Artık kapıdan giren hastadan çekinilmeye başlandı. Kendini güvende hissetmeyen bir hekimi hastasına nasıl fayda olur? Sağlık hizmetinin etkin ve kaliteli olması için karşılıklı güven şarttır. Şu andaki sistemde yapanın yaptığı yanına kâr kalmaktadır. En fazla bir gece nezarette kalan sağlık teröristi ertesi gün saldırdığı hekimin karşısına geçebilmektedir. Bu sağlık teröristleri halkın sağlığını da tehdit etmektedir. Sağlık kuruluşlarını harap ederek, hekimler ile halkın arasındaki bağı zayıflatarak kurallara uyan vatandaşların da sağlık hizmetini engellemektedirler. Kim kendisinden çekinen, huzuru olmayan bir hekimden sağlık hizmeti almak ister? Biz gerçek bir çözüm istemiyoruz. Bu sağlık terörü “kulak çekme” ile çözülemez! Sağlık Teröristlerine popülizm yapılarak, milyonlarca vatandaş cezalandırılmaktadır.

Sağlı teröristleri için Türk Ceza Kanununda düzenleme yapılmalıdır. Suç işleyenler, halkın sağlık hakkını engelleyenler gerçek anlamda cezalandırılmalıdır.

Türkiye büyük meclisine sesleniyoruz: Lütfen sağlık terörizmini önleme için şar olan kanuni düzenlemeyi yapın. Çok geç olmadan."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol