Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE SANKO DESTEĞİ
  

İşitme Engelliler Kulüpler Türkiye Birinciliği’nde şampiyon olan Ali Süzer Gençlik ve Spor Kulübü voleybol takımı, Belçika’nın Brugge kentinde düzenlenen Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde, Türkiye’yi temsil etti.

 

Yönetici  ve antrenörler Servet Yıldız, Ali Korkmaz ve Osman Çarkçı, voleybolcular Ahmet Razbonyalı, Kadir Akyıldız, Furkan Genç, Müslüm Aslan, Resul Tekin, İsa ve Fatih Yiğiter ile Ekrem Demirbaş’tan oluşan Ali Süzer Gençlik ve Spor Kulübü voleybol takımı, Ukrayna, Rusya ve Almanya takımlarının ardından dördüncü olmayı başardı.

 

Antrenör Servet Yıldız, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden Türkiye şampiyonu olan ilk kulüp olduklarına dikkati çekerek, “İlk defa Avrupa’da yarıştık, ülkemizi temsil etme fırsatı bulduk. Eksiklerimizi gördük. Hedefimiz gelecek yıl ülkemizi temsil etme başarısını yeniden gösterip, Avrupa Şampiyonluğu Kupasını kazanmaktır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol