banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HEMŞİRELERE SERTİFİKA TÖRENİ
 Genel Sekreter Opr. Dr. Semih YANCAR, Necip Fazıl Şehir Hastanesinin Yoğun bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisini 2015 yılında aldığını daha öncesinde belli başlı merkezlerde yapılmasından dolayı yoğun bakımlarda hizmet veren sağlık çalışanlarının bazılarının sertifikasyon programına dahil olamadığını belirterek Necip Fazıl Şehir Hastanesinde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programının şu ana kadar üçüncüsünün düzenlendiğini kaydetti. Eğitimlere İstanbul, Bursa, Kütahya, Karaman, Çorum, Şırnak, Bitlis, Batman, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep olmak üzere 11 farklı ilden 15 kişinin, toplamda 39 kişinin katıldığını çalışanların, mesleki bilgi, beceri ve tutumlarını arttırmaya yönelik bu tür programları ilimizde vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Genel Sekreter YANCAR, Ülkemizde Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama yetkisi alan ilk hastanenin Necip Fazıl Şehir Hastanesi olduğunu belirtip düzenlenen eğitim programlarına şimdiye kadar 17 kişinin katıldığını dile getirerek,  eğitimlerde gösterdikleri gayret ve başarıdan dolayı kursiyerleri kutlayarak, organizasyonda emeği geçen tüm eğitimcilere de teşekkür etti.

Katılımcılara belgeleri Genel Sekreter Opr. Dr. Semih YANCAR, İdari Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Orhan EROL, Mali Hizmetler Başkanı Murat BULUT ve Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Şemi ATİLLA tarafından verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol