Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ, OBEZİTEYE KARŞI MÜCADELE BAŞLATTI
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Belediye Spor Merkezi’nde kadınlara yönelik spora teşvik ve obeziteye karşı bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde spor merkezinde eğitim gören yüz elli kadının katıldığı, vücut kitle endeksi hesaplaması yapıldı. Bu kapsamda kadınların sağlıklı koşullarda kilo vermesi sağlanarak, ay sonunda dört kilo veren kadınlara spor ayakkabısı hediye edileceği bildirildi.

Erdemli ’nin her noktasında düzenleme yaparak, sağlıklı bir toplum adına sosyal faaliyet alanları oluşturan Belediye, bünyesinde bulundurduğu spor tesisinde kadınlara yönelik eğitimlerine devam ediyor. Eğitimler kapsamında obeziteye karşı kampanya başlatıldığını bildiren eğitmen Ebrule Türer, kadınların kapsamlı bir taramadan geçtiğini ve sağlık koşullarına uygun kilo vermelerinin sağlandığını ifade etti.

Sadece mimari ve alt yapı noktasında hizmet vermediklerinin altını çizerek, sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak ilçenin her yaş kitlesinden insanının tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sağlıklı bir toplum için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. En önemli vazifelerinden birinin de, kadınları toplumun her alanında yapılan çalışmalara dahil etmek olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Tollu, eğitimden sanata, kültürden sağlığa her alanda destekleyici çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Kadının toplumdaki değerine dikkat çekerek bu konuda ‘Kadın Danışma Merkezi’ gibi önemli projelere imza attıklarını belirten Başkan Tollu sözlerini şu cümlelerle tamamladı,

“Kadınlarımızın toplumun her alanında değer görmesi gerekmektedir. Ailenin temeli hiç şüphesiz ki çocuklarımızın yetiştiricisi, kadınlarımızdır. Onların rahat ve refah içerisinde yaşamaları için çalışmalarımız devam edecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol