Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ENGELLİLERDEN ÇEVİK KUVVETE DESTEK
  

Daha sonra söz alan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, İstanbul’da meydana gelen menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınadıklarını ifade ederek: “Sizin acınız, hepimizin acısı. İnanın bu acıları yüreklerimizin en derinliklerine kadar hissediyoruz. O kadar hissediyoruz ki artık söylemlerimiz, konuşmalarımız sertleşiyor, yanan yüreklerimizin acısı dilimizden taşıyor. Bu ülkenin menfaatini kendi hayatları pahasına da olsa savunan tüm emniyet teşkilatımıza ve askerlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor, dualarımızla onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Biz canlarımızı toprağa verdik. Artık millet olarak dayanma sınırımız son noktalarda. Bugün burada değerli yavrularımızla sizlere bir destek verelim, bir el uzatalım, gönüllerinizi alalım istedik. Gerçekten haklarınız çok büyük. Bunlar maddi işler karşılığında yapılmayan, vatan aşkıyla yapılan hizmetler. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah ailelerinin sıkıntılarını alsın. Allah sizleri saklasın. İstanbul’da meydana gelen patlamalarda şehit olan kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar temennisinde bulunuyorum. Bugün engelli kardeşlerimizin size destek olduklarını göstermek için burada onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyorum” diye konuştu.

Çevik Kuvvet Komiser Yardımcısı Vedat Okumuş ise çok duygulandıklarını ve çalışma azimlerinin daha da pekiştiğini ifade ederek, kendilerini ziyarete gelen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Mehmet Köpo ’30 Kuş’ şiirini okurken, salonda hüzünlü bir hava hakim oldu. Şiirin ardından Komiser Yardımcısı Vedat Okumuş’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı armadan edilirken, engelli öğrenciler polis amcalarına cevşen takarak çiçek hediye ettiler.

Programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanı Cevdet Kabakcı, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ile şube müdürlüğündeki kursiyerler ve personeller, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yunus Karaman, Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Ali Çınar, Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı av. Doğan Nurluyol, 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, Kahramanmaraş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi 3. Kademe, Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu, Gaziler İşitme Engelliler Okulu okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol