banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

DİZ AMELİYATINDA BİR İLK! PERKTAŞ, DİZLERDE AMELİYATSIZ ÇÖZÜME ULAŞTIK
 Perktaş, “Gün geçtikçe hastalarımızın dizlerinde ki şikâyeti ameliyatsız çözüme ulaştırabiliyoruz. Günümüzde giderek kök hücre tedavileri gelişiyor. Hastalarımızdan kendi kanlarını alarak tekrar diz ekleminin içine ekliyoruz oradaki hasarlanmış kireçlenmiş bölgenin kendini yenilemesi için zaman tanıyoruz.” dedi.

“TEDAVİ YÖNTEMİMİZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE UYGULANIYOR”

Ameliyatsız diz tedavi yönteminin çok başarılı bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Doktor İdris Perktaş şunları söyledi, “Bu tedavi günümüzde umut verici tedavi olarak hızla gelişmekte kliniğimizde de hastalarımıza başarıyla uyguluyoruz. Hastalarımıza ameliyat olmadan önce bu tedaviyi denemelerini tavsiye ediyoruz. Öncelikli amacımız hastamızın dizini koruyabilmek kliniğimizde bu ve buna yönelik birçok tedavi şeklimiz var gerek ozon tedavisi, kök hücre tedavisi vb. gibi. Yaklaşık 6 aydır hayat hastanesinde bu tedaviyi uyguluyoruz ve çok fazla olumlu sonuçlar aldık hastanın sağlıklı kanını alıp hasar alan bölgeye enjekte ediyoruz her ay bir kere bu işlemi tekrarlıyoruz. Ek tedavi yöntemlerimiz de bulunmakta. Kıkırdak güçlendirici ve bitkisel tedavileri de ekleyerek hastalarımızın dizlerini güçlendiriyoruz ve mümkün olduğunca ameliyatlarını öteliyoruz ilerleyen yaşlarda çok gerekli olduğu zaman ameliyata başvuruyoruz. Hayat hastanesinde artık bu tedavi başarı ile uygulanmakta hastalarımız gönül rahatlığıyla gelip tedavi olabilirler.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol