Öne Çıkanlar ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! ÇİÇEK EKİNÖZÜ SEÇİME VE İKTİDARA HAZIR TÜRKİYE GENELİ 5 BİN 801 KİŞİYİ ELEDİ öneri BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞKUR FARKI

Bu haber kez okundu.

"BEN OLSAYDIM" TEMALI BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Programın açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz, bağımlılıkla mücadelede il bazında verilen mücadeleye dikkat çekti.

Vali Coşkun ise yaptığı konuşmada “Bireylerin, özellikle de çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak için oldukça önemlidir.

Bugün de gençlerimiz başta olmak üzere; tüm vatandaşlarımızı bağımlılıktan korumak için geliştireceğimiz yöntemler, süreçte yaşayacağımız sorunlar ve çözüm yollarını belirlemek amacıyla; Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’nda bulunan kurumlarımızın temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sağlayacak gönüllülerin katılımıyla, Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayımızı gerçekleştiriyoruz.

İnşallah bu çalıştay ile birlikte bağımlılıkla mücadele kapsamında tespit edilen sorunlara yönelik olarak “Ben olsaydım” yaklaşımı ile çözüm önerilerinin geliştirilmesini hedefliyoruz,” dedi.

İki gün sürecek çalıştay, bağımlılıkla ön sıralarda mücadele eden uzmanlar tarafından yapılacak sunumlar ve verilecek eğitimlerle devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol