banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BELEDİYEDEN HASTALARA YATAK
  Çok detaylı yapılan araştırmalar neticesinde tespit edilen hastalara hasta yataklarının dağıtımının yapıldığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ nerede bir ihtiyaç sahibi varsa onu bulup her türlü ihtiyaçlarını gideriyoruz” dedi.

 

Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği ekibi ilçe sınırlarında yaşayan hastalara yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı dağıtımı yaptı. Erdemli Belediyesi olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli ve yaşlı vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onlarını düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin çok titiz bir çalışma yürüterek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara belediyece ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı, hasta yatağı, market ihtiyacı ve benzeri yardımlarda bulunduklarını ifade eden Tollu, “onlara hizmet etmek bizim en asli görevlerimizdendir” dedi.

 

Toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tollu, Limon Çiçeği projesiyle her türlü ihtiyaç sahibine ulaştıklarını ve onların hayatını kolaylaştırmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Erdemli’de yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini arttırabilmek için 7/24 çalıştıklarını belirten Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Limon Çiçeği projemizle Erdemli sınırları içerisinde yaşayan engelli, yaşlı, hasta, muhtaç, afetzede, öksüz-yetim vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Erdemli Belediyesi ailesi olarak toplumun her kesiminin huzuru ve rahatı için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Ekiplerimiz şimdi de tespit ettikleri yatağa bağımlı hastalara özel üretim hasta yatağı dağıtımı yapıyor. Evlerine kadar gelerek yatakları bizzat seriyorlar. Bu tür hizmetler bize çok büyük haz veriyor. Onları bir nebze mutlu edebilirsek ne mutlu bizlere...”

Erdemli Belediyesinin yaptığı hizmetleri her zaman takdirle karşıladıklarını söyleyen vatandaşlar belediye ekiplerine teşekkür ettiler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol