Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA GÖZ MUAYENESİ

Bu kapsamda daha önce de düzenli olarak sağlık taramaları yapılan Belediye çalışanları, bu kez de kapsamlı göz muayenehanesinden geçirildi.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “İlçenin kalkınması ve modern bir kent olabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Elbette ki ilçemiz onlar sayesinde bugün bulunduğu noktaya geldi.  İşte bu yüzden önceliğimiz sağlık ve güvenlik konusunda örnek bir çalışma alanı oluşturmak. Bu kapsamda Belediyeye ait her birimde ve kurumda dönem dönem seminerler ve uygulama eğitimleri verdiğimiz gibi sağlık taramaları da gerçekleştiriyoruz. Tek amacımız bu kenti inşa eden, nasırlı elleriyle ve enerjik beyinleri ile hemşerilerimize hizmet veren arkadaşlarımızın emeklerine karşı bir şeyler yapabilmek. Onları sağlığını çok önemsiyoruz. Zira sağlıklı ve güzel hizmet, sağlıklı ve zinde bir bünye ile yapılabilir.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol