banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU'DAN LÖSEMİ HASTASI ÇOCUKLARINA MORAL

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde   tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve yakın ilgi gösteren Tollu, Çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Küçük bir umudun bile tedavinin olumlu sonuçlanmasına katkısı olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

Tollu, "2-8 Kasım tarihleri arasında Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Biz öncelikle bütün hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Belki bir gülümseme, bir küçük umudun bu çocuklarımızın tedavilerinin olumlu sonuçlanmasına katkıda bulunacağını biliyoruz. Bizde bugün çocuklarımıza moral vermek için onları ziyaret ettik. Çocuklarımızın bir nebzede olsa gülümsemelerine vesile olduk" dedi.

Etkinliklerin haftayla sınırlı kalmaması gerektiğini de aktaran Başkan Tollu, çocuklara hediyelerde verdi. Tollu, tedavi gören çocukların durumuyla ilgili ailelerden bilgi aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol