Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BALCALI, ARTIK ANILARDA KALDI
 Bir özel sağlık kuruluşunda bulunması gereken tüm branşlardan doktorların bulunduğu, günlük giriş yapan hasta sayısının bin'i bulduğu kentimizin en saygın özel hastanelerinden olan Vatan Hastanesi, 40 adet yoğun bakım-yeni doğan ünitesi yanında, 80 yatak sayısı ile de ülke genelinde marka haline gelmiş dev sağlık kurumlarını aratmayacak hizmeti veriyor.

Bilindiği üzere, kentimiz merkezinde sağlık hizmeti veren 6 özel hastane varken, Özel Sular Vatan Hastanesi, 10 bin metrekare kapalı alanı, toplam 25 polikliniği, 40'a yakın doktoru ve yaklaşık 250 çalışanı ile Balcalı'yı aratmayacak özel sağlık kuruluşları arasında birinciliğini koruyor.

KENTİN EN İYİ ACİL HİZMETİ VEREN HASTANESİ

Hastane önünde konuştuğumuz hastalar ve yakınları, Vatan'ın hizmetlerinden memnun olduklarını, özellikle acilde gördükleri ilgi ve hizmet çabukluğunu takdir ettiklerini belirtirken, "Eskiden sağlık sorunlarımız nedeniyle Balcalı'ya giderdik. Artık gitmediğimiz gibi, çevre illerden buraya hastaların geldiğini duymak, bizim için onur vesilesi" derken, Adana Balcalı'nın artık hatıralarda kaldığına vurgu yaptılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol