banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ANDIRIN DEVLET HASTANESİ BİNASI HİZMETE AÇILDI

“Andırın ilçemizde 11 bin m2 arsa alanı üzerinde 7.675 m2 kapalı alana sahip 30 yataklı Andırın Devlet Hastanesinin inşaatı tamamlanarak hizmete açılmıştır.

Mevcut Devlet Hastanesinin yanında modern mimariyle inşa edilen ve son teknolojik cihazlarla donatılan hastane; ferah poliklinik bekleme alanları, otel standartlarında hasta odaları ve diğer tıbbi birimleriyle hasta kabulüne başlamıştır.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Andırın Devlet Hastanesi bünyesinde ilçede ilk defa 1.Basamak Yoğun Bakım hizmeti ve Palyatif Bakım Hizmeti de verileceğini dile getiren İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ “Yeni Devlet Hastanemizin Andırın ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, Andırın Devlet Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Bakanlığımız yetkililerine ve şehrimizin değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum.“ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol