banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AFŞİNDE KANSERE KARŞI FARKINDALIK…
 "Kansere İnat, Sağlıklı Hayat" sloganı ile düzenlenecek olan Programa ilişkin bilgi veren Afşin Toplum Sağlığı Başkanlığı Doktorlarından Merve Bahar, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) tarafından Afşin Belediye Başkanlığının katkılarıyla bir Kansere karşı Farkındalık Programı tertip ediyoruz. Son zamanlarda sık görülen Rahim Ağzı, Bağırsak ve Meme Kanserine yönelik bilgilendirmelerde bulunacağımız programımıza Çocuklara ve Bayanlara yönelik olacak. Programda KETEM olarak hazırladığımız Kansere yönelik bilgilendirmelerin ardından Tiyatro gösterisi, Palyaço gösterileri ve Bayanlara özel hediye çekilişleri olacak dedi.

Toplum yararına her faaliyeti desteklediklerini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, Afşin Belediyesi tarafından desteklenen ve KETEM tarafından hazırlanan "Kansere İnat, Sağlıklı Hayat" sloganıyla düzenlenen Kansere İnat Farkındalık Eğitimi programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz dedi.

Bayanlara ve Çocuklara Özel düzenlenecek olan Program 18 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 13.30 da Afşin Belediye Düğün ve Konferans Salonunda düzenlenecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol