banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AFŞİN BELEDİYESİ TEMİZLİK HİZMETLERİ…
 Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleri ile temin ettiğimiz konteynırlarla daha temiz bir Afşin sloganıyla hızlı bir şekilde konteynır dağıtımlarına devam ediliyor.

Konu hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi, ”Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren birçok hizmetin gerçekleştirildiği ilçemizde Temizlik faaliyetlerimiz de aralıksız devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de çevremizin daha temiz tutulması adına yaptığımız uygulamalar. 2014 yılından bu yana kırsal ve merkez mahallelerimiz dâhil olmak üzere birçok noktaya Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın da destekleri ile son gelen 270 adet konteynır ile birlikte toplam 1895 adet çöp konteynırı dağıtımı gerçekleştirdik. Konteynır dağıtımlarımız artarak her bir noktaya bu konteynırlardan bırakmaya devam edeceğiz. Amacımız, Afşinimizin tamamının üst yapısının yenilenmesi ile birlikte temizlik işleri müdürlüğünün de konteynır çalışmalarına devam edip, vatandaşlarımıza temiz bir ‘Afşin’ için çalışmaktadır. Hemşerilerimizden istirhamımız dağıtılan konteynırların yakılmaması ve çevresinin temiz tutulmasıdır. Afşin’imize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol