banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

DÜZBAĞ’I ÖLDÜRÜRSENİZ, MARAŞ’I ÖLDÜRÜRSÜNÜZ

Kimlik Gazetesini ziyarette, Çağlayancerit Belediyesinin rutin hizmetlerle yetindiğini, senelerdir Helete’ye ‘peh’ denilecek bir projesinin bulunmadığını ve Helete halkının hizmet ettiklerine dair söylemleri kabul etmediklerini söyleyen Muhtar Ali Solak, “Merkezi siyasetten vazgeçip, kucaklayıcı bir siyaset güdülmedikçe bir adım ileri gidilmesi mümkün değil. Aynı öneriyi Fatih Erkoç’a söyledim. Bunda ısrar edenler başarılı olamayacaklar. Bugüne kadar büyükşehirden sadece 12 kamyon sıcak asfalt dışında zerre kadar yardım, destek ve hizmet alamadım” dedi.

ALLEM ETTİLER, GALLEM ETTİLER SUYU GAZİANTEP’E VERDİLER!

Helete muhtarını yakalamışken bölge için önem arz eden kaynak suyu Göksu’nun komşu Gaziantep’e verilişinin hikayesini dinleyelim istedik. Solak, kaynak suyunun verilmemesi için çok mücadele ettiklerini, bölge halkının istemediğini, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in bu suyu sadece içme suyunda kullanmayacağını da iddia etti, bu meselede sadece Ahmet Özdemir’in yanlarında olduğunu, siyasilerin protokol ile ilgilenmediklerini, meseleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e söylemesine rağmen protokolü imzalamak zorunda kalındığına dikkat çekti, “Allem ettiler, kallem ettiler suyu Gaziantep’e verdiler. Milletvekili Ahmet Özdemir’e teşekkür ediyorum, ama o da bu meselede yalnız kaldı. Çetintepe barajından size su getireceğiz diyenlere cevabım şu; bize lağım suyu, Gaziantep’e kaynak suyu… ” diye konuştu.

Muhtar Solak, Cumhurbaşkanımızın; “Ne aldatan olduk, ne aldanan olduk” sözüne atıfta bulunarak, Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’a inandıklarını söylemeden durmazken, Fatma Şahin’in süt endüstrisi entegre tesisi sözü verdiğini, ama bu sözünü yerine getirmediğini ileri süren Muhtar Solak, Şahin’in sadece hediye olarak bölge halkına 150 inek verdiğini, bunu da hediye olarak gösterdiğine dikkat çekti, “Oysa protokolde hediye yoktu, zaten verdiği inekler de kısır ve hastalıklı çıktı. Hediye veriyorsun, reklam ediyorsun. Hediye söylenir mi? Oysa biz kendisinden inek istememiştik. Biz, bölge halkı olarak protokoldeki maddelerin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz. Sonra da milleti birbirine düşürdüler ve bize her türlü oyunu oynadılar.” ifadesinde bulundu ve çok iddialı bir cümle kullandı, “Düzbağ’ı öldürürseniz, Maraş’ı da öldürürsünüz!”

BAŞKAN HANİFİ SARIALTUN MÜCADELE EDİYOR, AMA MEYDANDA BİRŞEY YOK!

31 Mart Mahalli seçimleriyle birlikte Ankara’da bürokrat iken MHP’den aday gösterilen Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanefi Sarıaltın’a getirdik lafı. Başarılı olabileceğine inanıp inanmadığını sorduk; Muhtar Solak’ın cevabı şu oldu; “Başkan bir mücadele veriyor, iyi niyetli, lakin meydanda bir şey yok. Borç ödüyor, o sebeple artık o eski şaşalı hizmetleri beklemesin kimse. Aradan bir sene geçti, elle tutulur, gözle görülür hizmet yok. Şu an, iddia ediyorum, Kahramanmaraş Büyükşehir ve Çağlayancerit Belediyesinden görmediğim, alamadığım hizmetleri Fatma Şahin’den alıyorum. Bekle bekle nereye ve ne zamana kadar!”

Muhtar Solak, mahallesi için, hizmetlerin gelmesi için hem Valiliğe, hem de Büyükşehir belediyesine dosya verdiğini, yol, okul, süt entegre tesisi, spor kompleksi ve bölge halkının yaşam standardının artması ve kalkınmasını istediklerinin altını çizdi, son olarak da, Başkan Güngör’ün bu talep ve ihtiyaçlar için bir heyet göndereceğiz demesine rağmen, gelen-gidenin olmadığına değindi ve son olarak da “herkes ağzımıza bir parmak bal çalıp gitti” yorumunda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol