banner1482

Ramazan ayı tüm güzelliği, tüm bereketi, tüm kudsiyeti ile devam ederken, biz sezon sebebiyle yine günlerdir, haftalardır dışarıda, işimizi takip ediyoruz.

Başarmanın, verimli olmanın, kazanabilmenin ve yararlı olmanın yegâne sebebidir, takip…

Birilerine sorumluluk verdiyseniz, birilerine ürün sattıysanız, birilerine hizmet sektörü olarak zaman ayırdıysanız, işlerinizi, ürünlerinizi ve satışlarınızı takip etmeniz gerekiyor.

Takip etmek, başarmak için en iyi ilaçtır.

Yukarıda da değindiğim gibi, dondurma sezonu başladı. Ulusal gazeteler ve televizyonlar yanında, sosyal medya dondurma reklamları ile dolu. Her markadan var.

Bizimkisi farklı, adı da Maraş Dondurması…

O bakımdan, dondurmanın başkenti sıfatı ve kervan@alpedo Lezzetler Gurubu olarak, bu şehrin kültürü kadar gastronomisini de tanıtmak, pazarlamak bizim işimiz.

Bunun için günlerdir, haftalardır dışarılardayız.

Yeni pazarlar için, yeni satış noktaları için, yeni bölge temsilcilikleri için, yeni konseptler için…

Buna mecburuz!

Büyümek, büyüme yanında şehrimizi tanıtmak, markamızı ülkemizin dört bir yanına yaymak, yeni pazarlar ile dünyaya satmak!

Ramazanın ilk günlerinde, tüm şubelerimizde olduğu gibi, müşteri memnuniyeti açısından gözde haline gelen Kervan Kristal’de tatlılarımızın sunumunu yaptık.

Sunum için adeta bir tatlı fuarı oluşturan, zengin bir sunum için büyük emek sarf eden ustalarımıza, arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürü borç biliyorum.

Gazeteci arkadaşlarımız, bu lezzet durağını, nenemin kıvrımından tutun da, seneler önce ağzımızı tatlandıran lokma tatlısına kadar ne kadar tatlı çeşidimiz, lezzetimiz varsa halkımızın zevkine, midesine layık, en kaliteli tatlıları sundular ve haberleştirdiler sizlere.

Biz dondurma kadar pasta ve tatlı kalitesinde de iddialı bir firma olarak, bir kere daha sevgili hemşehrilerimizin mübarek ramazan ayını kutluyorum.

*

Son olarak, malımızın ve canımızın sigortası, huzurumuzun bekçisi emniyet teşkilatının, başta başarılı bürokrat ve değerli kardeşim Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu olmak üzere, tüm polis dostlarımızın teşkilatın kuruluşunun 177 yıldönümünü ve POLİS HAFTASI'nı kutluyorum.

Allah yokluklarını vermesin!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol