banner1451
banner1461
 Paralel ihanet çetesinin Din Taciri olan medya ve altın sektörünün faaliyet gösteren Koza Holding Akın İpek’e sualler;

Dini ve Milli duygularımızı sömüren her eve ateşler düşürüp yakan, İftiralar atıp kumpaslar kuran bölücü FETÖ’nün elebaşı F.G ve onun yaltakçısı olan hain Akın İpek ve havarisinin yaptıkları…

Ey Koza Holding’in Yetkilisi Akın İpek, Karunlar gibi yaşarken, tüm siyasetçileri ve bürokratları kuş sütü ile çiftliğinde ağırlarken hiç düşündün mü?

Ülkemizde ekmeğe muhtaç insanlar açlıktan öldüğünü (Suriyeliler), firavun gibi saltanatlı yaşaman doğru mudur? diye,

*

Ey Koza! Özel uçak kiralayıp, VIP jetinle iltimas gösterdiğin menfaatın için kullandığın o insanları umre ve hacca götürürken, ben gidemiyorum diye ağlayan din kardeşlerini yüreğinin nasıl yandığını hiç düşündün mü?

Ey Koza! Okul ve yurt yaptırıyorum diyerek, şov yaparken, okul ve yurtların arazilerini kamuda kendi vakıf ve şirketlerine tahsis ettirip ve bunları gider göstererek ödeyeceğin vergiden düştüğünü, ne güzel hayır yapıyor diyerek seni övenleri kandırdığını hiç düşündün mü?

Ey Koza ülkemizi karıştırmak isteyen küresel sermaye sahipleri ile ortaklık yaparak  para kazanırken, Alman ve İngiliz ortakların ile güzel yurdumdan kazandığınız para ile bu memleketin evlatlarını bir birine düşürerek  gezi olayları vs. sokakta masum insanların ölümüne sebep olduğunu Ve azmettirici bir katil olduğunu  hiç düşündün mü?

*

Ey koza! Siyah yakalı az gelişmiş ülkelerin küresel sermayeye yön veren beyaz insanlardan kopacakları bir dönemde Türk okulları ile o masum insanları kandırıp bu necip milletin kimliğini kullanarak sömürge devletlerine taşeronluk yapıp ömürlerine ömür kattığını ve o masum insanların kanlarının emilmesine ülkelerinin sömürülmesine nasıl Allah’tan korkmadan Allah’ın adını kullanarak aracılık ettiğini hiç düşündün mü?

Ey Koza! Herhalde cemaatin (FETÖ) en iltimaslı abisi olarak dünyadaki her noktayı kendi şirketine ve yandaşlarına en iyi şekilde faydalanırken, burs adı altında şantaj ile aldığınız burs evrakını ödeyemediği için haciz yapıp adamın işini ve evini başına yıktığını hiç düşündün mü?

Ey Koza! bunları düşünemezsin çünkü sen beyaz yakalıların süper liginde rant paylaşımında olduğun için, siyah yakalıların ne çektiğini göremezsin kim bilir İngiltere'deki malikanenden mi yoksa kaldığın otelin kral dairesinde televizyondan mı izliyorsun ülkemizde yaşattığınız bu acıları,  Türk milletine ektiğiniz fitnenin, hesabını vereceksiniz.

*

BAŞARAMAYACAKSINIZ!

Milletimizi BÖLEMEYECEKSİNİZ!

Bayrağımızı İNDİREMEYECEKSİNİZ!

Vatanımızı PARÇALAYAMAYACAKSINIZ!

Devletimizi YIKAMAYACAKSINIZ!

Ezanlarımızı SUSTURAMAYACAKSINIZ!

Bu ülkeye diz ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ!

Bu halka boyunduruk VURAMAYACAKSINIZ!

Çünkü bu millet asil bir millettir..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol