banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YENİ SEZON İÇİN
 Tatil, sağlık ve turizm bölgesi Ilıca, yeni sezon hazırlıklarına erken başladı. Özellikle yaz aylarında nüfusu 30 binleri aşan şifalı suları ile ünlü Ilıca tatil merkezinde, yeni pansiyonlar-apartlar da devreye girmeye hazırlanırken, eski otel, pansiyon ve apartlarda da revizyona gidiliyor.



Kent merkezine en çok sıcak para akışı sağlayan Ilıca'daki Vali Saim Çotur Kaplıcaları da yeni sezon kapsamında yenilikleri ile müşterilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Buna göre, işletmecilerin el değiştirmesi, diğer bir ifade ile tecrübenin eline geçmesi ardından, Onikişubat Belediyesinin kuyu yenileme çalışmalarında da mutlu sona ulaşılması, sondaj çalışmaları nedeniyle zengin sıcak su kaynaklarına ulaşılması halkı da sevindirdi, bu yüzden Kaplıca'da bazı değişik ve yenilikler de kendini göstermeye başladı.


BUGÜNE KADAR OLMAYANLAR YAPILDI

Ilıca belediye eski başkanlarından Atilla (Aslan) Kaçamaz ile inşaat sektörünün önemli ismi Bünyamin Torun'un işletmeciliğinde bugüne kadar olmayan bazı üniteler hayata geçirilmek üzere hazır hale getirildi. İlave ve revizyonla birlikte sauna, buhar odası ve Türk hamamı da yeni sezonda sağlık sorunları veya tatil nedeniyle Ilıca misafirlerinin emrinde ve hizmetinde olacak.


5 liraya hamama girecek (bayanlar-erkekler) olanlar, ayrıca ücretsiz olarak saunadan, buhar odasından da yararlanabilecekler. Gayet modern şekilde tasarlanan yenilikler nedeniyle Saim Çotur hamamına bu yıl ilginin ve talebin fazla olması bekleniyor.

HERKES YOLU SORUYOR...

Mahalleye gittiğimizde, tanıdık tanımadık kimseler, basın mensubu olduğumuzu öğrenince, "ne olacak bu yolun hali?" sorusunu sormaya başlıyorlar.



Suçatı'ndan itibaren mahalleye olan yaklaşık 30 km.lik yolun ıslahı için ihale sürecinin başlamasını bekleyen misafirler ve Ilıca halkı, siyasilerin verdikleri sözü tutmasını isterken, yol faktörünün Ilıca için önemini vurguluyorlar. "Mart ayında söz konusu güzergah için ihale yapılacaktı. Sabır ve özlemle bekliyoruz!" diyen misafirler ve Ilıca halkı, medeniyet için, daha fazla misafirin gelmesi için yol konusunda ısrarlı olduklarını yineliyorlar.  

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol