banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SABANCI’NIN GÖNÜL DOSTLARI
 Yerel siyasetteki başarıları yanında, geçmiş dönemde AK Parti’de siyasetini sürdüren, bu bağlamda Onikişubat ilçe belediye başkan adayı olduğunda da başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Mehmet Sabancı, gönül dostları adını verdiği arkadaşları ile gündemi değerlendirdi.

Beşeri ilişkilere önem veren, insani değerleri her zaman yücelere ve zirvelere taşıyan Sabancı, “Allah dostlarımın yokluğunu vermesin. Arkadaşa bulunur, lakin dost kolay kolay bulunmuyor. O bakımdan insanlar buldukları dostlarının kıymetini bilmeli, onları yolda bırakmamalıdır” diyor.



“Bu dünyada her şey gelip geçici. Kalıcı olan iyilikler, güzellikler ve dostluk. Biz kalıcı dostluklar inşa etmek için bir araya geliyoruz.” diyen Sabancı, gönül dostları ile buluşmalara devam edeceğini belirtiyor derken, buluşmanın onur konuğu Metin Doğan, Sabancı’ya dostlarına gösterdiği vefadan ötürü teşekkür ve tebriklerini iletti.

Kur’an okundu, yemek yendi, ülkenin birliği ve dirliği için eller duaya kalktı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol