Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan

Bu haber kez okundu.

PAKDİL: “GÖKSUN BENİ MAHCUP ETMEYECEK!”
 Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Göksun Belediye Başkanı Hamdi Çoşkun Aydın, Ak Parti Göksün İlçe Başkanı Mehmet Akif Polat, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aziz Gümüş,  AK Partili yöneticiler, Remzi Yenipınar, Emin Özdemir, Oktay Sağlam, Halil Tatar, Sefer Sağır ve AK Parti Göksun İlçe Teşkilatı’nın katılması ile Göksun Sanayi sitesinde hemşerilerinden destek istedi.


16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Referandumun, 2019 Kasım ayında yapılacak seçimlerde sistem değişikliğini getirdiğini, ifade eden Nevzat Pakdil, “Suriye de Rejimin kimyasal gazla kadın, çocuk demeden insanları öldürdüğünü , İslam dünyasının güçlü bir lider ülke olarak Türkiye’yi gördüğünü bu sebeple, elleri ayaklı bağlı değil, koşan bir Türkiye için 16 Nisan 2016 Referandumunda Göksun evet demeye hazır mı ? evet diyerek bölgemizde ve dünyada daha güçlü bir Türkiye için evet dememiz gerekiyor. Bizlere destek veriyor musunuz, ? Desteklerinizi bekliyorum” dedi.



Göksun Sanayi Sitesi ve Göksun merkezinde esnaf ziyaret yapan, Nevzat Pakdil, daha sonra özel dost ziyaretinde bulunarak, 16 Nisan da Göksun’da Sandıklardan evet çıkması konusunda desteklerini beklediğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol