banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

OTOMOTİV SERVİSLERİ SOYGUN YERİ Mİ?
 Demek bizler, araç sahipleri araçlarını aldıkları otomobil firmasının servislerine götürdüklerinde tam bir soygun düzeni ile karşı karşıya kalmışlar.

19 Aralık akşamı, ulusal bir televizyon kanalında haberi izlerken şahit olduk bu bilgiye, soyguna…

İnanmak istemedik ama doğruymuş.

Lakin işin bir de başka boyutu var. Aracınızı servise götürdüğünüzde, en azından yapılan iş garanti altına alınıyor. Takılan parçaları orijinal. Güvenerek gidiyorsunuz. Oysa küçük sanayi sitesindeki otomotiv servislerine gittiğinizde, aynı garantiyi, aynı kaliteyi, aynı hizmeti bulamıyor, göremiyorsunuz.

YARI YOLDA KALMA İHTİMALİNİZ

Aracınıza takılan yedek parçaların da yeni, ya da orijinal olup olmadığı kuşkulu iken, size çıkartılan fatura düşük olsa da, aracınızın birkaç gün sonra aynı arızayı, hatayı verebileceği muhtemel iken, ödediğiniz para da güme gidiyor.

Otomotiv firmalarının servislerinin soygun yeri olup olmadığı elbette tartışılır. Biri küçük parça için neredeyse nüfus cüzdanınızı isteyecek hale gelen bu servisler, cebinizden çıkan para her ne kadar biraz tuzlu olsa da, en azından güvenli. Aracınızı servisten aldıktan sonra, yarı yolda kalma ihtimaliniz çok az.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol