banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

OSMANLI TUĞRASI ALTINDA MELENGİŞ KAHVESİ İÇMEK

Sezon olmamasına rağmen, özellikle hafta sonları insanların rağbet ettiği,  dinlenmek istediği, şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak bir gün geçirmek için tercih ettikleri sağlık, tatil ve turizm mahallesi Ilıca’da, Torun Cafe’de dostlarla kahve içtik, özellikle yerel siyaseti konuştuk.

Kış sebebiyle birçok işyeri kapalı iken, günün her saatinde açık olan Torun Cafe işletmecisi Talat Torun ve Ejder Torun, yerel ve bölgesel siyasete önem olduğu kadar ilgi duyan kimseler.

Tabi Ilıca halkı ile bir araya geldiğiniz zaman, ilkin yol sorunu karşınıza çıkıyor ve insanlar en çok yolu konuşuyor. Ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın Suçatı’dan başlayarak Ilıca’ya kadar olan 27 kilometrelik yolu iyileştirmek için verdiği sözün, müjdenin sabırsızlıkla yerine getirilmesini bekliyorlar ve Kaynak’a inandıklarını, güvendiklerini belirtmeden geçemiyorlar.

ONİKİŞUBAT BELEDİYE’SİNİN HEDİYESİ OSMANLI TUĞRASI

Cafe’nin sorumlusu Veysel’in getirdiği melengiş kahvelerimizi içerken, arkamızdaki Osmanlı Tuğrası ilişti gözümüze. Talat ve Ejder Torun, bunun Onikişubat Belediyesinin ilçeye hediyesi olduğunu söylediler ve teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Geleneğin, geçmişin, tarihini izlerini taşıyan Torun Cafe’de kahvemizi içerken, konuşulan hep siyaset, hep siyaset oldu.

Aynı soyadı taşıyan Ejder ve Talat Torun, siyasilerin, yerel yöneticilerin kente sıcak para akışı sağlayan Ilıca’yı ihmal etmemelerini salık verdiler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol