banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖNCE AT ETİYDİ, ŞİMDİ DE DOMUZ
 Bu kez iddiayı ortaya atan bir ulusal gazete. 20 Aralık tarihli TAKVİM… Bu kez, ata eti yanına domuz eti de eklendi, lokanta ve kasaplarda satıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ve… Yediklerimiz, içtiklerimiz, giydiklerimiz zehir saçıyor. Ayaküstü karın doyurduğumuz yerlerde yenen gıdaların çoğunda domuz ve at etinin bulunması, vatandaşları da ürkütmeye başladı. Yağlarımız, sütlerimiz, balımız, etlerimiz sahtekârların elinde piyasaya sürülüyor, haksız rekabet, haksız kazançlarla cüzdanlarını dolduruyorlarken, olan da vatandaşların sağlıklarına oluyor!

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR ZEHİRLİ

Söz konusu ürünlerde bitkisel yağ, jelatin ve nişasta tespit edilirken, şehrimizdeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile yetkililerin harekete geçmesi gerekiyor. Bu gibi sahte ve korsan ürünleri satıp, vatandaşın sağlığını tehlikeye atana marka ve firmalara gerekli cezaların verilmesi herkesin ortak dileği.

Bozulmuş, son kullanma tarihi geçmiş ürünler marketlerde raflarda cirit atarken, taklitler de aynı bir problem. Köftede  domuz,  kebaplarda at eti, insanın midesi bulanıyor!

Ne yazık ki, televizyonlar, ulusal basın bu tür haberleri yapmasına rağmen, yediklerimiz, içtiklerimiz ve giydiklerimiz sağlığımızı tehdit etmeye devam ediyor.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol