banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİ TAŞIMA ÜCRETİNE ZAM YOK!

2008 yılında dernekleşen, öğrenci taşıma işini üstlenen Kahramanmaraş Öğrenci Servisçileri Derneği (KOSDER) Başkanı Fahri Tiyekli, yeni eğitim öğretim yılında 225 servis arabası ile hizmet vereceklerini belirterek, aldıkları karar ve tedbirlerle, rehberlik öğretmene sıkıntılarının bulunmadığını, servis halinde iken müzik dinlemenin ve dinletmenin sorun olmaktan çıktığını, saatlerinden dolayı zamanla yarışıp, hızlı gittiklerini kaydetti; “Halen dernekte 225 aracımız var ki, sürücülerin hepsi de mal sahibi. Bu yıl sürücülerde yaş sınırının da kalkması ile bir önemli sorun daha aşıldı” dedi.


TAŞIMA ÜCRETLERİ GEÇEN YILIN AYNISI

Piyasa şartlarını ve velileri düşünerek bu yıl taşıma ücretlerine zam yapmadıklarını da vurgulayan Dernek Başkanı Fahri Tiyekli, “Bizler, taşıdığımız öğrenciler kadar, asıl müşterimiz olan velilerimizi de düşünmek zorundayız. Arkadaşlarımızla toplandık ve karar aldık. Geçen yılın fiyatları neyse, bu yıl da aynı fiyatlar uygulanacak. Öğrenci servis ücretleri belirlenirken, kilometre kriterini göz önünde bulunduruyoruz. En yakın mesafe aylık 95 lira iken, bu rakam 105 ve 110 liraya kadar yükselebiliyor” diye konuştu.

Başkan Tiyekli, yeni ve bakımlı araçlar yanında, deneyimli ve güler yüzlü servis sürücüleri ile öğrencilere-velilere hizmet etmekten mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

                                      

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol