banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

NE ZAMAN BİTECEK TANRIM BU AZAP!

Kahramanmaraş’ta ihaleye çıkartılan işler, genellikle süresinde bitirilmez,  tamamlanmaz. Kahramanmaraş’taki yatırımlar, tamir-bakım – onarım kaleminden olsa bile, müteahhidi her nedense Kahramanmaraşlı da olmaz.

İlla ki dışarıdan birilerine verilecek. İşi üstlenen firma hak edişi kestiğinde, kesilen faturanın KDV’si de dışarıya kayacak.

Asıl dememiz o ki, hemen bitişiğindeki akaryakıt istasyonu meselesini çözümleyememiş, gece uçuşları için dahi ILS cihazı taktıramamış, uçuş saatlerini dahi insanların günlük ihtiyaçlarına göre tasarlayamamış bir havaalanımız varken, bugünkü görüntüsü ile barakadan, sıradan bir gecekondudan farkı yokken, şimdi pat sahaları drenajlarının rehabilitasyonu ile ARFF yollarının yapımı ve garaj binasının yapımı, iki ayrı firmaya ihale edildi. Hayırlı olsun!

Sözleşmeye bakılırsa garaj binası yapımı bu yılın kasım ayı sonunda bitecek iken, öbürü için hem proje bedeli, hem de başlama-bitim tarihi belirtilmemiş.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol