banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER.

 08.08.2015 Cumartesi günü, Devlet Su İşleri (DSİ) Cumhuriyet Salonundaki düğünde, eski hastane müdürü ve idari hizmetler başkanı, halen Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde uzman olarak görevini sürdüren Mehmet Yılmaz’ın güzel kızı sosyolog Merve Yılmaz (Çınar) ile, Yenidemir Mahallesinden özel bir bankada muhasebeci olarak çalışan Fırat Çınar ile hayatını birleştirerek, bekârlığa veda edenler kervanına katıldılar.

Dans ederken, oyun oynarken, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Cumhuriyet Salonunun içi ve dışı her iki ailenin yakın dostlarının katılımı ile tıklım tıklım dolu olurken,  yakışıklı damat ile güzel gelin dans ettiler, oyunlar oynadılar, çekilen halaya katıldılar, düğüne katılanlar da felekten bir gece geçirdiler ve genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediler, yaşamlardı boyunca bir yastıkta kocamaları dilek ve temennilerini yinelediler.


SALON, SİYASETÇİ VE SAĞLIKÇI AKININA UĞRADI

Yılmaz ve Çınar ailelerinin bu şehirde sevilen ve sayılan aileler olması sebebiyle düğüne katılım oldukça fazla iken, düğün törenine; eski sağlık müdürü ve AK Parti Milletvekili Dr. İlker Çitil, Milletvekili Uğur Dilipak, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 7 Haziran genel seçimlerinde 8. sıra milletvekili adayı İmran Kılıç, eski milletvekillerinden Ali Sezal ve Dt. Sıtkı Güvenç, Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Semih Yancar, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya, Sağlık Sen Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Âdem Demir, Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yardımcısı ve Mali Hizmetler Başkanı Murat Bulut, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Orhan Erol, Tıbbı Hizmetler Başkanı Abdulkadir Göğermiş, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Ersin Özgül, Tümsiad Başkanı Adnan Toprak, Gönül Dostları Vakfı Başkanı Hikmet Baba ile çok sayıda davetli katıldılar.


YILMAZ; “HEREKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mazeretleri sebebiyle düğüne katılamayan siyasetçiler, bürokratlar ve yerel yöneticiler de vardı. Düğün sahibi Mehmet Yılmaz, mazereti sebebiyle düğüne katılamayıp, hayırlı olsun dileklerinde bulunan başta; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere, daha ismini sayamadığı tüm siyasetçi ve bürokratlara teşekkür etti.

KİMLİK GAZETESİ olarak, genç çiftlere mutluluk dilerken, her iki aileye de tebrik ediyoruz.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol