banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 MİLLETİMİN VE İRADESİNİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM!

Kısa bir süre önce, milletvekilliği aday adaylığı için Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Mutlu Kaya, AK Parti binasında resmen aday adaylığını açıkladı.

AK Parti toplantı salonunda, çok sayıda arkadaşı, meslektaşının da katıldığı ve destek verdiği aday adaylığı açıklaması sırasında, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Fırat Görgel, partilerinden aday adayı olduğu için Mutlu Kaya’ya başarı dileklerini belirterek, yolunun açık olmasını temenni etti.

Milletvekili aday adayı Mutlu Kaya da, milletin temsilcisi olmak için AK Parti saflarına katıldığını söyledi, hizmete kervanında birlikte yol alacağını duyurdu, arkadaşlarının alkışlarına boğuldu.

Kaya, “Bu ülkeye, bu millete, dünya mazlumlarına, medeniyet değerlerimize hizmet etmek büyük bir onur, gururdur. Bu kutlu yolculuğa birçok arkadaşımız da benim gibi talip olacak, partimiz de aday adaylarının içinden adaylarını belirleyecektir. Ben şehrime olan sevdamı d ile getirmek, bu sevdamızı daha güçlendirmek için hizmet kervanında yer almak istedim” diye konuştu ve neden AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunu özetleyen bir konuşma yaptı.

Ardından Görgel, Kaya’nın aday adaylığı başvuru belgesini takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol