banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’IN FAHRİ VALİSİ; NURİ ALTIPARMAK!
 Ancak bürokratik kesimde, ‘onursal-fahri’ payesini pek duymamıştık, bunu da senelerin esnafı, toplumsal ve sosyal duyarlılık sahibi Nuri Altıparmak ağabeyimizden öğrendik.

Yanında taşıdığı çantasından şeker eksik olmaz, herkese dağıttığı için kendini ‘şekerci amca’ veya ‘Maraş’ın fahri valisi’ diye tanıtan, nitelendiren Nuri Altıparmak, kentin sorunlarına duyarlı ve hassasiyetleri olan bir büyüğümüz. Kentin tarihi, sosyal dokusu hakkında bilmediğiniz ne varsa, yaşayan ve yürüyen tarih Nuri amcamızdan bilgi edinebilirsiniz.

Maraş’ın fahri valisi konumunda değerlendiren Altıparmak, bu şehirde yaşayan herkesi tanır, yapılan her şeyden haberdar olur, söylenen ne varsa bilgisi dâhilindedir. Boş biri değil açıkçası. Mahalli gazeteleri çok iyi takip eder, ilgi duyduğu haberleri, yazıları kesip saklar, bunları ilgilileri ile paylaşır, çözüm noktasında katkısı olup olmadığını irdeler.

ARAŞTIRIR, SORAR VE SORGULAR

Yanlışa, eğriye ve yalana anında tepki koyar, bu tepkisini de paylaşmayı sever, daha doğrusu bu meselede kendini sorumlu addeder. Haberin, olayların, tarihlerin, kişilerin peşine düşer.

Herkesi tanır. Hiçbir parti ile rabıtası, bağı yoktur, ki o kendini partiler üstü olarak yorumlar. Ancak sıkı bir şehir milliyetçisidir,  ülkesini, vatanını, milletini, bayrağını çok sever.

Rabbim O’na uzun ömürler versin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol