banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İSTİŞARE, İKNA VE İTTİFAK

  

11 yıl önce geldiği Kahramanmaraş'ta, belediyeye taşeron işçi olarak giren, arkasından yeteneği, dürüstlüğü ile herkesin gönlünde taht kuran, Mustafa Poyraz'ın belediye başkanlığı döneminde belediye özel kalem müdürlüğü, arkasından belediye başkan yardımcısı olan Fatih Ertaş, Kimlik Gazetesine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Takip eden yıllarda, büyükşehir yapılanması ile birlikte değişik görevler ifa eden, ancak 7 Haziran genel seçimlerinde, AK Parti'den memleketi Mardin'den milletvekili aday adayı olan, derken tekrar yuvasına, ikinci memleketim dediği Kahramanmaraş'taki görevine dönen Fatih Ertaş, bugün itibariyle Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini üstlendi.

Basın camiasını yakından tanıyan, onlarla dostluk köprüsünü kurma ötesinde, samimi ve ilkeli bir ilişki kuran Fatih Ertaş, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci ile dünü, bugünü, belediyeyi, basın camiasını ve büyükşehir adına neler yapabileceğini konuştu.


BASIN-VATANDAŞ–BELEDİYE İLİŞKİLERİNDE KÖPRÜ

Ertaş, herkesi ve Kahramanmaraş'ı yakından tanıyan biri olarak 11 yılını verdiği belediyede, özellikle basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünde topluma yararlı, belediye - basın ve vatandaş ilişkilerinde köprü olabilmek amacıyla herkesin emrinde olduğunu söyledi.

Üniversite mezunu olmasına rağmen, 'öğrenmenin yaşı yoktur' ilkesinden hareket ederek, bugün dahi iletişim üniversitesinde okuyan, mesleği ve eğitimi nedeniyle insanlarla beşeri ilişki kurmada önemli bir misyonu ifa ettiğini belirten Ertaş, "Sizler bu camiada duayen insanlarsınız, ki toplumun bir adım önündesiniz. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isteriz" derken, hayatında önem verdiği üç kriteri tekrarladı, bunları istişare, ikna ve ittifak olarak isimlendirdi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol