Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

HER ŞEY İNSANLARIMIZ İÇİN!
 BOTAŞ Genel Müdür Yardımcılığı, Devlet Planlama Teşkilatındaki üst düzey görevi ardından Mart 1999 mahalli seçimlerinde Kahramanmaraş Belediye Başkanlığına uzanana çizgide, çok sayıda iz ve eser bırakan Onikişubat metropol ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, insanları mutlu etmenin, onların gülümseyen yüzünü seyretmekten haza duyduğunu ve mutlu olduğunu söyledi.

“Kahramanmaraş bizim sevdamız!” diyen Başkan Mahçiçek, geçmişteki milletvekilliği sonrası 2014 mahalli seçimleriyle Onikişubat Belediye Başkanı koltuğuna oturduğunda, o günden bu güne yapacak hiçbir işi bırakmadı.

Öyle ki, kırsaldaki vatandaş bile, “Başkan Mahçiçek’ten şikâyetçiyim. Ben köylüyüm, gübremi dökecek boş alan bile bırakmadı, her tarafı kilit parke ile döşedi, Allah ondan razı olsun!” diye düşünür, övgüler yağdırırken, Başkan Mahçiçek, bütün enerjisini, zamanını modern ve model Onikişubat için harcadığını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol