Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

HAYALİNİ 20 YIL SONRA GERÇEKLEŞTİRDİ
 İşletmecisi Doğan Zeki Çapar (56)

Senelerini dondurma sektörüne verdi. Ancak aklında fikrinde bugün kamuoyunda adı Teras’a çıkan sosyal yaşam alanını hayata geçirmek ve işletmek vardı. Bugün Ahırdağı eteğindeki Teras, özellikle hafta sonlarında yer bulmak güçleşirken, artık insanların sadece hafta sonları değil, günü her saatinde dinlenebilecekleri, eşsiz güzellikleri seyredebilecekleri Teras’ta bugün yaklaşık 40 kişi çalışıyor.

Öyle ki, çevre illerden çok sayıda misafir geliyor ve akşam saatlerinde, hafta sonları yer bulabilmek mucize gibi bir şey. İşletmeci Doğan Zeki Çapar, “Büyümek, katların sayısını artırmak zorundaydık. Bizde müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi önemeli. Zaten özellikle çevre illerden gelenlerin tercih nedeni de bu. Ve de güzel manzara eşliğinde yemek-yemek, tarifi mümkün olmayana bir keyif” diye konuştu.

MEYVE AROMALI NARGİLE KEYFİ

Teras’ta uçuk fiyat yok. Her yaştan insanı mutlu kılacak ortam mevcut iken, çocuklar da unutulmamış, onlar için oyun alanları bile yapılmış.

Lakin bizim dikkatimizi karpuz şeklindeki nargile çekti. İçenlere sorduk, müthiş bir keyif aldıklarını, nargileyi içerken sanki karpuzu yediklerini söylediler. Biz de denedik, aynen öyle…

Nargile ekibi Azerbaycan’dan gelmiş. Tüm meyvelerin nargilesi var. Karpuz, kavun, ananas, muz, üzüm vs… hangi meyveden hazırlanmasını isterseniz, 30 dakika içinde masanızda. Çapar, meyve nargilelerinin tiryakisinin olduğunu söylüyor.

Karpuzlu nargile için bir günlüğüne de olsa Teras’a gitmeye değer.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol