Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

HALK İSTİKRAR, İSTİKBAL İSTEDİ
 Referandum sonrası bir mesaj yayınlayan ve Pazarcık halkına teşekkür eden İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı, yüzde 86’lık katılım ile halkın istiklal iç in, istikrar için ve istikbal için ‘evet’ oyu kullandığını, alınan yüzde 53’lük oy oranı ile Pazarcık’ın destan yazdığını söyledi.

“Güven ve istikrar ortamının devamı yönünde görüş bildiren, sandığa gidip özgürce oyunu kullanan aziz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Çift başlılığın kalkmasının önemini kavrayarak, koalisyon dönemlerinden kalan yaraların tekrar açılmaması için sürece son noktayı koyan aziz hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin verdiği bu kararın hayırlara vesile almasını diliyorum” diyen Başkan Ganidağlı, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte karşılaştıkları bürokratik engellerin azalacağını, karar alma mekanizmasının hızlı bir şekilde gerçekleşerek, uygulamada yaşanan sorunların nihayet bulacağını ve kamu verimliliğinin de üst seviyelere tırmanacağını ileri sürdü.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ZAFERİ

Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci, Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan ve Medya Gazetesi sahibi Halil Hınaz’ın sorularını cevaplandıran Başkan Ganidağlı, sandıktan çıkan yüzde 51.4’lük oy oranı ile ülkenin referandum sayesinde çok önemli bir sınavı daha geride bıraktığının altını çizerek; “Zafer, ülkemizin, birlik ve beraberliğimizin zaferidir. Pazarcık halkı da bu sınavdan yüzünün akı ile çıkmayı bilmiş, şimdiye kadar alınmayan oy oranı ile bunu da ispat etmiştir. Bundan sonra sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında ve liderliğinde, öncelikle 2023 hedeflerine yönelik altyapıyı oluşturarak, hedeflerimize daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Biz de ülkemizin dünya arenasında hak ettiği yere almak üzere Pazarcık ilçe teşkilatı olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Ganidağlı, evet oylarının hayırdan fazla olması sebebiyle piyasalara bir güven geldiğini sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol