banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ’LÜ MUHTARLARIN GURUP YOLU MÜCADELESİ
 Ekinözü ilçemizin mücadeleci, kişisel çıkarları için değil, toplumun çıkarı,  huzuru, barışı ve yaşanabilir bölge haline gelmesi, insanların yaşam kalitesi ve standardının yükselmesi için çaba sarf eden siyasetçileri, yerel yöneticileri de var.

Bunlardan biri de Ekinözü AK Parti İlçe Başkanı Veteriner Bünyamin Şakalar. Geçtiğimiz günlerde, geçirdiğimiz ameliyat ve rahatsızlık sonrası geçmiş olsuna geldiklerinde, beraberinde Kürtül Mahalle Muhtarı Mustafa Topal, Demirlik Mahalle Muhtarı Mehmet Topal ve kardeşi Hulusi Topal, Gaziler Mahalle Muhtarı Halil Taş,  halen stabilize, taşlı 20 kilometrelik Gaziler-Kürtül-Demirlik gurup yolunun asfalt olması için 12 yıldır mücadelesini veren sorumlu seçilmiş kimseler.

FATİH ERKOÇ SÖZ VERDİ İSE, YAPAR!

Senelerdir bu yol için mücadele veren, gitmedik kapı bırakmayan, gurup yolunu sürekli gündemde tutan İlçe Teşkilat Başkanı Bünyamin Şakalar ve muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile de görüştüler ve yolun sözünü aldılar.

Biz de diyoruz ki, Başkan Erkoç söz verdi ise yapar, sözünü tutar. Ramazan’dan sonra, tamam…

VE GRUP YOLU BAŞLADI. BAŞKAN FATİH ERKOÇ’A TEŞEKKÜRLER

Başkan Fatih Erkoç söz verdi ise yapar dedik, daha haberi gazeteye koymadan gelen müjde hem bizleri, hem de gurup yolu üzerindeki köyleri, halkı, tabi ki muhtarları da sevince boğdu.

Sağlık, tatil ve turizm ilçemiz Ekinözü’nde habere konu olan gurup yolunda çalışmalara başlanması üzerine, muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler. 

Yolun medeniyet olduğunu bilen bizler, 20 km.lik gurup yolunun yapılması konusunda takipçisi olacağımızı belirtirken, ziyaret edip geçmiş olsun diyen Ekinözü AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Şakalar ve muhtarlara teşekkür ediyoruz.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol