banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DOĞAN; “BEYLERİN EFENDİSİ OLMAZ” DEDİ
 Doğan, kendisine destek veren Afşin İle Başkanı Ersal Koç, Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Türkoğlu İlçe Başkanı Mansur Metehan, Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin ve ülküdaşlarıyla birlikte basın önüne çıktı. Doğan, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türk ve İslam düşmanlarının Anadolu’yu yurt yaptığımız 1071 tarihinden beri var olan husumetleri yeniden uyanmış son birkaç seneden beri Milletimizi ve Devletimizi hedef alan saldırılar dayanılmaz ve kabul edilemez boyutlara ulaşmıştır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle; ‘Türk milleti, bir yandan terörle diğer yandan ekonomik engellemeler ve darbe girişimleriyle güçsüz bırakılmak, bölünmek ve yok edilmek istenmektedir. Maruz bırakıldığımız tehdit basit bir tehdit değil milli bekamızı hedef almaktadır. FETÖ, PKK, YPG, IŞİD, DHKP-C ve daha onlarca terör örgütü Türk Milletini bölmek, Türk Yurdunu parçalamak ve Türk Devletini yıkmak istemektedir.

Bu duruma tarihin hiçbir döneminde müsaade edilmediği gibi bugünde müsaade edilmeyecektir. 15 Temmuz 2016 tarihinde bilinen ve bilinmeyen terör örgü mensuplarının tamamının katıldığı darbe girişimi Cenab-ı Hakk’ın ve Türk Milletinin inayetiyle durdurulmuş, geri püskürtülmüş ve bertaraf edilmiştir. Bu tarihten itibaren; başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Avrupa Birliği ve NATO şemsiyesi altındaki dost ve müttefik olarak bildiğimiz tüm devletler adeta çıldırmış ve açıktan Devletimize saldırmaya başlamışlardır.

Birinci Dünya Harbinden sonra vatanımızı işgale kalkışanlar, yanlarına Almanya’yı da alarak yarım kalan projelerini (Sevr Antlaşması) tamamlamak, Milletimizi parçalamak, Devletimizi yıkmak istemektedirler. Bizce yapılmak istenen; Türklüğü ve İslam’ı yok etme girişimidir.

ÜMİTVAR OLUN, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ BOZMAYIN!

Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, ülkemizde yaşanan her türlü olumsuzluğa rağmen Milliyetçi Harekete gönül veren biz Türk Milliyetçilerine; ‘ümit var olun, birlik ve beraberliğinizi bozmayın, kaygıya kapılmayın, uyanık olun, gelişmeleri dikkatle izleyin, Allah’ın izniyle göreceksiniz ki hainlerin emelleri kursaklarında kalacaktır. Bin seneden beri canımız pahasına koruduğumuz gönderlerde dalgalanan şanlı Bayrağımız inmeyecek, Minarelerden 5 vakit okunan Ezan susmayacaktır. Gün, ucuz siyaset yapma günü değildir. Yaşadığımız sorun Milletimizin ve Devletimizin ‘beka’ sorunudur. Siz Ülkücüler dün olduğu gibi bugün de oynanmaya çalışılan oyunları bozacak güçtesiniz’ demektedir.

İslam ve Türk düşmanlarının hazırladığı Oyunları bozmak, Sayın Genel Başkanımızın gösterdiği istikamette yürümek, mutlu, müreffeh ve güçlü bir Türkiye oluşturmak tüm ülkücülerin asli görevidir. Bu görevi yerine getirme çalışmalarında daha aktif rol üstlenmek maksadıyla ‘Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı’ görevine aday olduğumu açıklıyorum.

Saygıdeğer Ülküdaşlarım, Kıymetli İl Delegesi Kardeşlerim; 27 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak olan 12. Olağan İl Kongremize teşriflerinizi ve oylarınızla şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma destek ve güç vermenizi rica ediyorum. Tüm Kahramanmaraşlı Kardeşlerime saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum. ‘Ne Mutlu Türküm Diyene!’

KİMSENİN ADAMI DEĞİL, DAVAMIZIN ADAMIYIZ

Kendisine nereli olduğu ve kimin desteğiyle aday olduğu sorusuna ise Doğan, şu şekilde cevap verdi: “Ben Kahramanmaraşlıyım. Ancak şunu herkesin bilmesi gerek ki; Ülkücülerin, Türk Milliyetçilerinin şurası burası olmaz. Bizim için Hakkari’de aynıdır, Siirt’te aynıdır. Türkiye’nin her köşesi bizim için aynıdır. Vatan toprağında ayrım olmaz. Ayrıca Türkler Dünyaya Bey olarak gelmiştir. Bey’de kimsenin adamı olmaz. Bizim davamız her şey üstündür.”

Bir gazetecinin “Toplantıya katılan ilçe başkanlarının dışında destekleyen ilçe başkanı var mı?”  şeklindeki sorusuna ise Doğan: Çağlayancerit İlçe Başkanının da kendisini desteklediğini ancak yeğeninin düğünü olduğu için gelemediğini söyledi.

İl Başkanlığına seçildiği takdirde istişare kültürü ile birlik ve beraberlik içerisinde Ocaklarla, teşkilatlarla ve STK’larla çalışacaklarını söyleyen Doğan, seçimin ülkücü camiaya hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol