Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLARIM VE TORUNLARIMIN GELECEĞİ İÇİN ÇOK KAYGILIYIM!
 “Torunlarıma bırakacağım en büyük ve onurlu miras CHP’li olmaktır” diyen TBMM CHP 24. dönem milletvekili inşaat yüksek mühendisi Mehmet Parlakyiğit, (76) bir gurup gazetesi dostları ile bir araya gelerek, hem yerel, hem ulusal siyasete ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Sohbete sırasında 16 Nisan’da yapılacak yeni anayasa ve başkanlık sistemine dair düşüncelerini de dile getiren siyasetin duayen ismi Parlakyiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atatürk ve İsmet İnönü’yü hedef alan ‘tek adamlık’ eleştirilerine katılmadığını söyledi.




Referandum oylamasında ‘hayır’ oylarının yüksek çıkma ihtimaline de değinen Parlakyiğit, Cumhurbaşkanı ve AK Partililerin hayır kampanyasına destek verenleri vatan hainliği ile suçlamasını kabul edemeyeceğinin altını çizdi, siyasette ve ekonomide istikrarın kaybolduğunu, ülkenin Ortadoğu bataklığına saplandığını, AB ülkeleri başta olmak üzere komşu ülkelere ekilen öfke, nefret ve kin tohumlarının meyvesinin acı, faturasının ağır olacağını kaydetti, “Ülke her geçen gün yalnızlığa itiliyor. İçerde söylenenler tabandakileri etkileyebilir ama, gerçekleri görenlerin referandum’da ellerini vicdanlarına koyarak hayır oyu kullanacaklarına inanıyorum” dedi ve vatandaşların renklerini, oylarını belirtmeye korktuklarını, ortaya konan korku imparatorluğunun Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde olduğu gibi, Türkiye’de de yıkılacağını vurguladı.

    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol