banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÇAMLIK'TA DÖNÜŞÜM
 Çok seneler önce, özellikle kırsaldan ve çevre ilçe, köylerden gelen vatandaşların, dar gelirli insanların yerleştiği bir mahalledir Çamlık. Her ne kadar gecekondulaşma ağırlıklı olsa da, bugün itibariyle görüntü olarak kirlilik yaratsa da, manzara olarak muhteşem bir konuma sahip evler, modern ve her geçen gün büyüyen, gelişen Kahramanmaraş'a yakışmadığını ortaya koyuyor.

Özellikle seçim dönemlerinde,siyasilerin en çok uğrak verdikleri, oy avcılığına soyundukları mahalle olan Çamlık, bugünkü görüntüsünü hak etmiyor.

Yıllar önce tapu yerine senetle alınan arsalara gecekondular inşa eden vatandaşlar, Belediye eski Başkanı Mustafa Poyraz döneminde tapularına kavuştularsa da, bu tapular ne kadar geçerli, tartışılır iken, Kuzey Çevre Yolu üzerindeki konutların, daha doğrusu gecekonduların, acilen kentsel dönüşüm kapsamında modernize edilmesi elzem hale gelmiştir.




BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUNU YAPAR!

Son aylarda, ortaya koyduğu ve hayata geçirmeye hazırladığı projelerle (kuzey çevre yolu, teleferik, atıksu arıtma, Yedikuyular kayak merkezi, Çukurova köprülü kavşağı, vs..) yatırım hamlesine kalkışan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların inancı odur ki, Çamlık Mahallesine de sıra geldiğinde, bu bölgeyi görüntü kirliliğinden kurtaracaktır.

Şehre hakim bir konumdaki mahalle sakinleri, senelerdir gecekondularda oturmaktan bıktıklarını, artık kendilerinin de modern konutlarda oturmalarının hakları olduğunu söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un bu semte de el atmasını sabırsızlıkla bekliyor, ona güvendiklerini, bu projeyi hayata geçireceklerine olan inançlarını koruduklarını söylüyorlar.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol