banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÇALIŞACAĞIZ, DİRENECEĞİZ, BAŞARACAĞIZ!

“Milliyetçi Hareket Partisi, Anıttepe ile Kocatepe Arasına Çekilmiş Çelikten Bir Halattır." diyen Liderimiz Devlet Bahçeli gibi.. Kim bilir Ruhi Kılıçkıran gibi yeniden başlamamız gerekiyor. Uğruna sayısız kere öldüğümüz bu ülke için yaşamayı öğrenmek; erdemli bir hayatı, Türk’çe bir hayatı, mümince bir hayatı göndere çekmek zorundayız.

50 yılın çilesini ve yükünü taşıyan ülküdaşlarımızın yüzünün gülmesi her türlü mücadeleye değer.

YOK ÖYLE UMUTLARI YİTİRİP, KARANLIKTA SAVRULMAK!

Herkesin kendini bulacağı ve yeri olduğu, kimsenin sahipsiz hissetmeyeceği, bir derdi olanın koşarak gelip anlatacağı, bir sorunu olduğunda ilk paylaşacağı, sevgiyi ve değeri derinden hissedeceği bir yönetim anlayışı ülküdaşlarımın aradığı. Bu düşünceleri faaliyete geçirmek başarılı çalışmaların kamuoyuna yansımasıyla olur.

Mücadelesine inanmış bir kişi, Bir şehri, değiştirebilir, makûs talihe son verebilir. Gerçek başarı, oyları birkaç puan yükseltmek ya da mevcudu korumak değil. Kazanmak, ilin ve her ilçenin burçlarına üç hilali dikmektir.

Ülkücünün yüzünün güleceği, kendini emin ellerde hissedeceği, sorunlarının çözüleceği ve teşkilat olarak ayağa kalkacağı günler yakındır.

Yok, öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak! Unutmayın! Aynı gökyüzü altında, bir direniştir yaşamak. Son söz; Çalışacağız, direneceğiz başaracağız…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol